Hoe werkt Hotdogue?

 • Het bestellen

  Het is heel simpel om een uniek Hotdogue kunstwerk van jouw hond te bemachtigen!

  Maak eerst een keuze uit één van de prachtige kostuums. Let op dat de foto die je upload past bij de houding van het kostuum. Is de foto van jouw hond recht van voor?


  Kies dan een kostuum dat daarbij past. Kies vervolgens het formaat canvas uit. Foto geüpload en afgerekend? Wij gaan meteen aan de slag!


  Je ontvangt jouw kunstwerk binnen 2 tot 5 werkdagen bij je thuis.

 • Formaat kiezen

  Je kan kiezen tussen 4 verschillende formaten:
  20 x 30 cm
  30 x 40 cm
  50 x 70 cm
  75 x 100 cm

  Het Hotdogue kunstwerk wordt met uiterst hoge kwaliteit en precisie afgedrukt. We gebruiken canvas van 300 gr./m² en met structuur. Het doek is gemaakt van 65% katoen en 35% polyester. Het doek wordt gespannen op een frame van 18 mm.

  Ook kan je kiezen om een digitaal bestand te ontvangen. Deze krijg je via de mail in hoge resolutie. 

Hoe maak ik een goede foto?

 1. Zorg ervoor dat alles in beeld is (dus ook de oren in z’n geheel).
 2. Neem de foto op ooghoogte van jouw huisdier.
 3. Bij de meeste van onze kostuums is de houding iets gedraaid, het is dus in de meeste gevallen het mooist als je huisdier een beetje wegkijkt van de camera in plaats van recht in de camera. Maar het belangrijkste is dat je goed let op de houding van het gekozen kostuum en dat de foto hierbij aansluit.
 4. Zorg voor goed licht. Daglicht is meestal het mooiste.
 5. Maak de foto van dichtbij. Hoe beter en duidelijker jouw huisdier in beeld is, hoe hoger de kwaliteit van het kunstwerk.
 6. Zorg ervoor dat je huisdier een goed humeur heeft en er op z’n paasbest uitziet.
 • Niet op ooghoogte

 • (Oor) niet goed in beeld

 • Te ver weg

 • Te donker

 • Perfect! Upload maar!

1 van 5

Goed om te weten

Voor het maken van het kunstwerk gaan we aan de slag met de door jou gemaakte foto. Zorg er daarom voor dat je de foto uit de juiste hoek hebt gemaakt die past bij het door jou gekozen kostuum. Kijkt de hond in het voorbeeld naar rechts, dan raden wij aan om bij het maken van de foto van jouw hond diezelfde hoek vast te leggen. Bekijk goed of de vacht op de foto dezelfde kleur heeft als gewoonlijk en of je tevreden bent met de foto die je hebt geüpload.

We kunnen geen elementen (anders dan het kostuum en jouw hond) toevoegen aan het kunstwerk. Daarnaast kunnen we ook niet de houding of gezichtsuitdrukking van jouw hond aanpassen. 

Als de door jouw gekozen foto niet van goede kwaliteit is, kunnen wij niet garanderen dat het gewenste resultaat wordt behaald. Wij kunnen helaas niet achteraf een ander kunstwerk maken met een andere foto. Dus zorg ervoor dat je goed de tijd neemt om een hoge kwaliteitsfoto aan te leveren. Twijfel je? Stuur dan even een mailtje naar shop@hotdogue.nl

De voorbeelden op onze website zijn allemaal gemaakt met hoge kwaliteit foto’s van de honden. Zorg er dus voor dat je zo’n zelfde foto maakt. Mocht de kwaliteit te laag zijn, gaan wij alsnog ons uiterste best doen om het exemplaar zo mooi mogelijk te maken, maar we kunnen niks garanderen.

We proberen alle foto’s die we aangeleverd krijgen goed te testen. Maar door het hoge aantal aanvragen kunnen we niet 100% garanderen dat we jou altijd op tijd op de hoogte kunnen stellen. Bekijk daarom goed de uitleg over het maken van de juiste foto of stuur bij twijfel een mailtje naar shop@hotdogue.nl

Instagram